Netflix-gyseren ’The Open House’ får skrækindjagende første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2017 har været et godt år for gysergenren, da film som ’Get Out’, ’Happy Death Day’ og til dels ’It’ har rusket op i de fortærskede forskrifter.

Netflix har tidligere haft held med horrorfilm som ’Hush’ og ’Geralds farlige leg’, og nu har streaminggiganten lagt moneter bag endnu et skud på stammen: ’The Open House’. Filmen følger en mor og en søn, der rykker ind i en villa i en afsondret flække, men tilsyneladende får selskab af ubudne gæster efter et åbent hus-arrangement.

Det lyder måske ikke voldsomt originalt, men den første trailer til ’The Open House’ byder på en strøm af snigende uhygge, brudt af enkelte chok.

Hovedrollen spilles af Dylan Minnette, der fik et gennembrud i ’Døde piger lyver ikke’, men også er velbevandret i horrorgenren med bærende roller i ’Don’t Breathe’ og ’Goosebumps’ (om end sidstnævnte vist kun skræmmer de mindste). Bag kameraet står debutanterne Matt Angel og Suzanne Coote.

’The Open House’ lander på Netflix den 19. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af