Nicolas Cage vil dræbe sine egne børn i rablende gal trailer til ’Mom and Dad’

Det lader til, at de ikoniske kompilationsvideoer af Nicolas Cage i vanviddets greb snart får nyt materiale at plukke fra.

I hvert fald skulle der være rig lejlighed for Cage til at gå fra snøvsen i den skrupskøre indie-gyserfilm ’Mom and Dad’. Plottet er simpelt: Massehysteri bryder ud, da forældrene i en forstadsby pludselig får en ubændig trang til at dræbe deres børn.

I traileren tonser Cage skrigende rundt i eget hjem for at få kål på sit afkom, assisteret af sin ægtefælle, der spilles af Selma Blair (’Cruel Intentions’, ’Hellboy’). Det er nærliggende at forestille sig, at forældrenes blodrus fordøjes bedst med tømmermænd i kroppen. I hvert fald indikerer forsmagens replikker og skuespil, at man bør bevæbne sig med en vis ironisk distance.

Filmen er da også instrueret af Brian Taylor, der som medinstruktør på ’Crank’-filmene er bedre kendt for frenetisk actionoverdrev end kunstnerisk finesse. Når det er sagt, har filmen faktisk fået pæne anmeldelser i USA, efter den fik premiere på Toronto-festivalen.

Vi skal nok ikke forvente at se ’Mom and Dad’ i de danske biografer, men til gengæld rammer filmen givetvis VOD- og streamingtjenesterne i starten af 2018.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af