Officielt: ‘Stranger Things’ fornyet til sæson tre

Netflix er fulde af overraskelser for tiden. Forleden annoncerede de, at deres David Fincher-hitserie ‘Mindhunter’ var blevet fornyet med sæson nummer to, og nu følger de trop med en tredje sæson af ‘Stranger Things’.

Duffer-brødrenes horror-sci-fi-serie er blevet Netflix’ største seriesucces, så beslutningen kommer selvsagt ikke som det store chok. Den kommende sæson er dog stadig omgærdet af mystik. Der er hverken sat en premieredato, mens vi heller ikke ved, hvilke karakterer der vender tilbage efter.

Meget kunne dog tyde på, at Duffer-brødrene kommer til at tage sig længere tid til den næste sæson. Makkerparret er meget kvalitetsbevidste, og de har selv tidligere udtalt, at det tog hårdt på dem, da de gik direkte fra sæson et til sæson to.

»Jeg tror, folk vil have os til at fortsætte med at lave mere, men for os handler det om kvalitetskontrol. Folk vil særligt gerne have tv i en årlig cyklus. Filmfortsættelser kommer aldrig ud i en årlig cyklus, med mindre de skyder dem back to back«, udtalte Matt Duffer tidligere på året i et interview med The Playlist.

Så selvom Netflix sandsynligvis vil gå efter en premieredato i 2018, kan det sagtens være, Duffer-brødrene får en længere frist. Instruktørmakkerparret har samtidig udtalt, at de gerne vil gå tilbage til en sæson på otte afsnit mod de ni, der udgjorde anden sæson.

»Jeg tror, vi vil forsøge at gå tilbage til otte. Jeg kan bare huske, at da vi skrev (sæson to, red.), slog det os, ‘åh, vi har endnu et manuskript’. Vi var alle sammen ved at besvime. På en eller anden måde gjorde det ekstra manuskript alles liv meget sværere«, fortæller Matt Duffer til The Playlist.

Plotmæssigt ved vi heller ikke meget om den kommende sæson, men Duffer-brødrene har tidligere nævnt, at det ville være mærkeligt ikke at bringe danske Linnea Berthelsen tilbage i den kommende sæson.

Soundvenue Forpremiere: Årets mest provokerende og sjove danske film – Christian Tafdrups kønssatire ‘En frygtelig kvinde’ 12. december med besøg af instruktøren selv

Læs også: Dansker kan se frem til større rolle i sæson 3 af ‘Stranger Things’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af