Dansker kan se frem til større rolle i sæson 3 af ‘Stranger Things’

Dansker kan se frem til større rolle i sæson 3 af ‘Stranger Things’
Linnea Berthelsen som Kali i 'Stranger Things' sæson 2.

Meget er blevet sagt og skrevet om afsnit 7 af anden sæson af ’Stranger Things’, hvor Eleven tager på udflugt til Chicago og møder en gruppe outsidere ledet af sin åndelige eksperimentsøster Kali, der spilles af danske Linnea Berthelsen. Selvom man måske ikke har behov for at se mere til Kalis gruppe af karnevalspunkere, kunne det med danske briller være lidt sjovt, hvis Berthelsen blev en mere integreret del af serien.

Under et panel ved Vulture Festival var seriens skabere, Matt og Ross Duffer, bestemt ikke afvisende over for, at Kali og dermed Linnea Berthelsen får en større rolle i sæson 3.

»Det ville være mærkeligt, hvis vi ikke forløste hendes plottråd. Chancerne for, at hun vender tilbage, er høje. Vi er på et tidligt stadie af sæson 3, så det er ikke en nogen officiel udmelding«, sagde Matt Duffer ifølge Indiewire.

Mange har da også spekuleret i, om afsnittet ’The Lost Sister’ var en form for indbygget pilotafsnit til en spinoff-serie centreret omkring Kali. Men The Duffer Brothers har tilsyneladende været en anelse i tvivl om, hvilken retning de ville tage serien med afsnit 7. I hvert fald skulle Kali-figuren oprindeligt have været en fyr i 30’erne. De kunne imidlertid ikke finde nogen, der passede, og åbnede op for, at karakteren både kunne være yngre og kvinde. Der kom Linnea Berthelsen ind i billedet.

»I begyndelsen ledte vi efter en fyr, en bror. Så fik vi Linnea til at komme til Atlanta. Der var en meget stærk kemi og lige så snart, hun havde forladt rummet, udbrød Millie Bobby Brown: ’Der har vi hende’«.

Læs også: ‘Stranger Things’-dansker – »Det er sejt, at Duffer-brødrene har taget en chance«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af