Quentin Tarantino arbejder på ‘Star Trek’-film med J.J. Abrams

Quentin Tarantino arbejder på ‘Star Trek’-film med J.J. Abrams
Quentin Tarantino sætter sejl mod stjernerne. (Foto: Getty Images)

‘Star Wars’-franchisens biograffilm har længe haft overtaget i forhold til ‘Star Trek’ når det kommer til publikumstække ved billetlugerne. Men ville forholdet mon tippe, hvis man lagde Quentin Tarantino på ‘Star Trek’-vægtskålen?

’Pulp Fiction’-instruktørens version af Kirk, Spock og resten af besætningen på USS Enterprise kan snart blive en realitet, skriver Deadline. Tarantino har nemlig pitchet en eftersigende genial ide til en ny ‘Star Trek’-film til rettighedshaverne Paramount.

Tarantino har også delt ideen med J.J. Abrams, der instruerede de to første film af den nye reboot-serie. Abrams skulle herefter være gået igang med at samle et såkaldt writers room for at bygge videre på forlægget – med Tarantino som producer.

Pudsigt nok fortalte Quentin Tarantino tilbage i 2015 i podcasten Nerdist om sit nørdede forhold til Gene Roddenberrys galakseudforskende historier. Om den oprindelige kultserie fra 1960’erne sagde Tarantino blandt andet:

»Man kunne let tage nogle af de fantastiske, klassiske ‘Star Trek’-episoder og udvide dem til 90 minutter eller mere. Og så ville man virkelig opnå forbløffende ting«.

Ifølge Tarantino ville de oplagte valg være tidsrejseafsnittene ’The City on the Edge of Forever’ med den originale besætning og ’Yesterday’s Enterprise’ fra ’Star Trek: The Next Generation’.

Inden de store spekulationer begynder, skal man huske på, at Quentin Tarantino først har et mindst ligeså spændende projekt sat i 1969 på på tapetet. Ligeledes vil den produktive J.J. Abrams være optaget af at flyve ‘Star Wars: Episode IX’ sikkert i mål, før han eventuelt hopper tilbage til det konkurrerende franchise.

Læs også: Quentin Tarantinos Manson-film får premiere i 2019 – på 50 års-jubilæet for mordet på Sharon Tate

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af