’The Revenant’-forfatter skal skrive Tarantinos ’Star Trek’-film

’The Revenant’-forfatter skal skrive Tarantinos ’Star Trek’-film

Normalt skriver Quentin Tarantino sine egne manuskripter. Og normalt holder han sig langt væk fra Hollywoods blockbusters.

Men der er intet normalt i de rygter, der knytter Tarantino til en kommende ’Star Trek’-film. Da man først hørte det, troede man måske, at det var en af den slags friske ideer, der hurtigt falder til jorden, men siden har forberedelserne for alvor taget fart.

Deadline.com skrev tidligere på måneden, at Tarantino havde fået gennemtrumfet en R-rating, hvilket betyder, at filmen næppe vil savne blod og bandeord. Og nu skriver samme medie, at Tarantino og co. også har fundet en manusforfatter.

Valget er faldet på Mark L. Smith, der senest forfattede ’The Revenant’, den brutale overlevelsesthriller, der endeligt sikrede Leonardo DiCaprio en Oscar-statuette. Det er svært at forestille sig, at Smith vil signere en stueren version af ’Star Trek’, for han har også stået bag manuskripterne til makabre horrorfilm som ’Vacancy’ og ’Martyrs’.

Tarantino er i skrivende stund i gang med at forberede en film om Manson-mordene, der står til at udkomme den 9. august 2019. Derfor er det svært at forestille sig, at hans ’Star Trek’-film lander i biograferne før 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af