Charlize Theron teamer igen op med holdet bag ‘Juno’ – se traileren til ‘Tully’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med ‘Thank You for Smoking’, ‘Juno’ og ‘Up in the Air’ slog Jason Reitman sit navn fast som en af de mest spændende stemmer i amerikansk film med en særlig fornemmelse for krydsfeltet mellem kynisk humor og varmt drama.

Siden er det gået jævnt ned ad bakke, og hans seneste to film, ‘Men, Women and Children’ og særligt ‘Labor Day’, faldt igennem.

Med sin nye film bliver han genforenet med to personer, som han tidligere har haft et frugtbart samarbejde med: Diablo Cody, som fik et stort gennembrud som manusforfatter på ‘Juno’ og også skrev Reitmans fine ‘Young Adult’, samt Charlize Theron, der glimrede i hovedrollen i sidstnævnte.

I ‘Tully’ spiller Theron en presset mor til tre, som får skænket en barnepige (Mackenzie Davis fra ‘Halt and Catch Fire’) af sin bror (Mark Duplass). Hun er først skeptisk, men efterhånden knytter de et særligt bånd.

Theron har åbenlyst begået endnu en stor forvandling. Der er i hvert fald langt fra den udgave, vi får præsenteret her i traileren, til eksempelvis Furiosa i ‘Mad Max: Fury Road’.

At dømme ud fra den første teasertrailer ligner første del af filmen en langt mere uhyggelig fremstilling af moderskab end Darren Aronofskys ‘Mother!’.

‘Tully’ får dansk premiere 19. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af