Harvey Weinstein slået i hovedet på restaurant i Arizona

Harvey Weinstein slået i hovedet på restaurant i Arizona
Harvey Weinstein under Venedig-festivalen i 2012. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Da Harvey Weinstein-affæren først så dagens lys, spåede mange, at han nok ville vende tilbage i rampelyset en dag, ligesom mange skandaliserede magtmænd gennem tiden har formået.

I dag virker det scenarie temmelig utænkeligt. Over 90 (!) kvinder har stået frem med anklager mod den tidligere Hollywood-producent om alt fra psykisk terror til voldtægt, og siden oktober har Weinstein opholdt sig på et hotel i Scottsdale, Arizona, hvor han er i behandling for sexafhængighed.

Også her indhenter fortiden ham dog, og 9. januar blev han på hotellets restaurant antastet af en mand, der efter sigende tidligere på aftenen have spurgt Weinstein, om han ville tage et billede med ham, hvilket han sagde nej til. Senere gav manden Weinstein to lussinger og kaldte ham »a piece of shit«, som skulle »get the fuck out of here«.

TMZ har erhvervet sig en video af episoden, som kan ses herunder. Imens Weinstein – ifølge eget udsagn – prøver at blive et bedre menneske venter vi på resultatet af de igangværende politiundersøgelser. Ét er, at det synes klart, at mandens karriere er totalsmadret, men det vil være lettere absurd, hvis han slipper uden juridisk straf.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af