Mark Wahlberg insisterede på millionløn til ‘All the Money in the World’ – Ridley Scott føler sig forrådt

Mark Wahlberg insisterede på millionløn til ‘All the Money in the World’ – Ridley Scott føler sig forrådt
Mark Wahlberg med masser af dollars i '2 Guns' over for Denzel Washington.

Det har vakt opsigt, at Mark Wahlberg fik halvanden millioner kroner for de nye optagelser til Ridley Scotts ‘All the Money in the World’ med Christopher Plummer som erstatning for Kevin Spacey, mens hans medskuespiller Michelle Williams fik… 800.

Nu melder USA Today, at Mark Wahlberg – verdens bedst betalte skuespiller i 2017, i øvrigt – nægtede at godkende Plummer, med mindre han fik over en million dollars for optagelserne. Wahlberg havde ifølge sin kontrakt ret til at godkende sine medstjerner.

Det er desuden kommet frem, via The Wrap, at Wahlbergs kontrakt ikke inkluderede reshoots, hvilket er endnu en årsag til, at han har kunnet pumpe prisen op. Det havde Michelle Williams kontrakt til gengæld.

Ridley Scott har snakket vidt og bredt til pressen om, hvordan skuespillerne lavede de nye optagelser uden at få løn, og TMZ rapporterer, at instruktøren føler sig »forrådt« af Mark Wahlberg. Scott vidste efter sigende ikke, at Wahlberg havde insisteret på en så stor løncheck.

Alle rapporterne bygger på anonyme kilder, og ingen af hovedpersonerne har udtalt sig offentligt om sagen. Men er der hold i rygterne, tegner det ikke just et gunstigt billede af den i forvejen latterligt rige Mark Wahlberg.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af