Mark Wahlberg fik 1800 gange mere i løn end Michelle Williams i ekstraoptagelser til ’All the Money in the World’

Mark Wahlberg fik 1800 gange mere i løn end Michelle Williams i ekstraoptagelser til ’All the Money in the World’
Michelle Williams og Mark Wahlberg i 'All the Money in the World'

Oven på Kevin Spacey-kontroverserne måtte Christopher Plummer som bekendt overtage rollen som J. Paul Getty Sr. i Ridley Scotts biografaktuelle ’All the Money in the World’. Det krævede, at en hel del scener skulle skydes om i sidste øjeblik.

Ridley Scott har tidligere udtalt, at alle skuespillerne arbejdede gratis under de nye optagelser, men det viser sig nu ikke at være tilfældet.

USA Today har nemlig erfaret, at Mark Wahlberg krævede at blive betalt to millioner dollars for de ti dages ekstra optagelser. Efter forhandlinger endte de på halvanden million dollars. Til sammenligning modtog Michelle Williams i samme periode 80 dollars om dagen, hvilket samlet set er cirka en halv procent af Wahlbergs tillægsløn.

Historien lander ned i en tid, hvor ligestilling i filmbranchen er det altoverskyggende tema. Dette sås blandt andet til årets Golden Globes, hvor Time’s Up-bevægelsens tilstedeværelse var mærkbar.

Det bliver spændende at se, om selskaberne bag filmen, eller Mark Wahlberg selv, gør noget ved situationen oven på afsløringen.

’All the Money in the World’ kommer i de danske biografer 1. februar.

Læs også: 300 Hollywood-kvinder indleder 2018 med aktivistisk initiativ mod krænkelser på arbejdspladsen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af