Reboot af den blodige highschool-komedie ’Heathers’ er klar med første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Reboots kan nogle gange virke som en nem løsning og resultere i trætte og idéforladte slutprodukter. Der findes dog også veloplagte eksempler som ’21 Jump Street’, der tog tykt pis på sin egen uopfindsomhed. Nu kommer første trailer til, hvad der ligner en lige så inspireret genfortolkning af filmen ’Heathers’ fra 1988.

Ligesom den kultdyrkede original, der blandt andet havde Wynona Ryder på rollelisten, er den nye serie en highschool-komedie med blodige tendenser. To af skolens outsidere går nemlig sammen om at myrde den populære og terroriserende pige Heather.

Rebootet er tydeligvis tilpasset samtidens strømninger. Fra traileren flyder både hiphop og udtryk som gender queer og body positive.

Serien er skabt af den relativt ukendte Jason A. Micallef. I hovedrollerne ses blandt andet Grace Victoria Cox, Jasmine Mathews, Brendan Scannell og Melanie Field.

’Heathers’ får amerikansk premiere 7. marts. Det vides endnu ikke, hvem der viser den herhjemme.

Læs også: 10 highschool-film med kultstatus, du ikke må snyde dig selv for

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af