‘Star Wars’-instruktør sår tvivl om sandheden om Reys forældre

‘Star Wars’-instruktør sår tvivl om sandheden om Reys forældre
Daisy Ridley som Rey i 'Star Wars: The Last Jedi'.

Spoiler for ’Star Wars: The Last Jedi’.

Det kom som en velkommen overraskelse, at mysteriet om Reys (Daisy Ridley) egentlige ophav blev løst ganske uden fanfarer og »I am your father«-dramatik i ’Star Wars: The Last Jedi’.

Reys forældre var nobodys – alkoholiserede tabere fra Jakku, der solgte deres datter for penge til sprut, og blev begravet i en navnløs grav i ørkenen. Sådan udlagde Kylo Ren (Adam Driver) det i hvert fald, og syntes at negle præcis, hvad Rey inderst inde altid havde vist: At hun ikke var nogen særligt udvalgt messias fra en mægtig jedislægt.

Afsløringen gjorde på forfriskende vis op med ’Star Wars’-universets tidligere helgendyrkelse af ’rene’ blodlinjer som grobund for fantastiske kræfter. En tilfældig pige kan lige så vel favne kraften som en søn af galaksens mest magtfulde fyrste. Så langt, så samfundspolitisk korrekt.

Men nu åbner ’The Last Jedi’-instruktøren Rian Johnson atter op for, at sandheden om Reys forældre måske stadig er out there. I et interview med The Huffington Post fortæller Johnson således, at »alt er stadig åbent, og jeg skriver ikke den næste film. Det gør J.J. Abrams og Chris Terrio«.

Instruktøren kunne lige så vel antyde, at hele den tredje films manus endnu er åbent for input, men kommentaren har ikke desto mindre fået fans til at spekulere i, om Kylo Ren mon løj for Rey for at ryste hendes tro.

»Obi-Wans tale om at se tingene fra et særligt perspektiv, gælder i alle disse film – så jeg tror, at man altid skal tænke over informationens kontekst«, siger Johnson endvidere lettere kryptisk.

Herfra skal der dog lyde en lille bøn om ikke at koge mere suppe på forældre-plottet.

Læs også: Anmeldelse af ’Star Wars: The Last Jedi’ – En imponerende bedrift

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af