Steven Spielbergs næste film bliver ’Indiana Jones 5’ – efterfulgt af ’West Side Story’-remake

Steven Spielbergs næste film bliver ’Indiana Jones 5’ – efterfulgt af ’West Side Story’-remake
Steven Spielberg under Oscar-uddelingen i 2016. (Foto: Mike Windle/Getty Images)

Steven Spielberg er en travl herre, og i år har både ’Ready Player One’ og den Oscar-nominerede ’The Post’ premiere i de danske biografer. Det er tidligere blevet meldt ud, at Spielberg havde påbegyndt casting-processen til sit kommende ’West Side Story’-remake, men ifølge The Hollywood Reporter kommer der til at gå en rum tid, før musicalens optagelser påbegyndes.

Først vil Spielberg nemlig lave en femte Indiana Jones-film. Optagelserne er sat til at begynde i starten af 2019, så den kan få premiere 10. juli 2020 i USA. Der er ikke meldt noget ud om plot eller rollebesætning, udover at Harrison Ford vender tilbage i rollen som Indy.

Derudover er Spielberg åben for at spytte en hurtig film ud før disse optagelser, skulle et manuskript af ’The Post’-kaliber lande på hans bord. Ifølge The Playlist er det dog relativt usandsynligt, at et sådan projekt bliver sat i søen.

’Ready Player One’ har premiere 29. marts, mens man må vente til 5. april med ’The Post’.

Læs også: En ung Steven Spielberg blev irettesat for grov opførsel under optagelserne på E.T.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af