Tom Cruise afslører sit vildeste stunt i den kommende ‘Mission Impossible’-film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den gode Tom Cruise har efterhånden medvirket i fem ’Mission: Impossible’-film – og i et utal af stunts. I løbet af året får vi sjette film i rækken med den foreløbige undertitel ’Fallout’, og i den anledning gæstede Cruise og resten af filmens primære cast ’The Graham Norton Show’. Aftenens hovedtema var selvfølgelig stunts.

Graham Norton spurgte blandt andet ind til Cruises hidtil største stunt, som kommer til at figurere i den nye film. Her hænger han i en line, bundet fast til en helikopter i særdeles høje luftlag.

Medskuespillerne Henry Cavill, Rebecca Ferguson og Simon Pegg udtrykte både fryd og frygt over at medvirke i flere af filmens stunts. For eksempel hoppede Rebecca Ferguson under de allerførste optagelser i selskab med Tom Cruise ned fra en bygning.

Den nye ’Mission: Impossible’-films produktion blev forsinket, da Cruise under et stunt brækkede sin ankel. Det skulle der selvfølgelig også snakkes om. Faktisk gennemgår Graham Norton ulykkens optagelser fra flere vinkler og i slowmotion. Meget imponerende fuldfører Cruise faktisk scenen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Run, Cruise, Run! Tom Cruises 25 år med løb i film kogt ned til et langt supercut

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af