Jennifer Lawrence følte sig empowered af nøgenscener i ‘Red Sparrow’: »Jeg fik noget tilbage, der var blevet taget fra mig«

Jennifer Lawrence følte sig empowered af nøgenscener i ‘Red Sparrow’: »Jeg fik noget tilbage, der var blevet taget fra mig«
Jennifer Lawrence i 'Red Sparrow'.

Jennifer Lawrence er altid garant for citatværdige udtalelser, som da hun for eksempel forleden fortalte om sit massive crush på den unge ’Call Me By Your Name’-skuespiller Timothée Chalamet.

I sit nylige besøg hos Marc Marons ’WTF’-podcast gik snakken på skuespillerindens nøgenscener i den biografaktuelle spionfilm ’Red Sparrow’, hvortil Lawrence lagde ud med at sige:

»Er jeg god i den? Hvem ved. Jeg er nøgen i filmen, så tag ind og se den«, sagde hun. »Der er bryster. Der er mord«.

Tidligere har skuespillerinden fortalt om sine overvejelser ved at optræde nøgen på film, efter hendes mobil i 2014 blev hacket, og nøgenbilleder af hende lækket online.

»Jeg indså, at der er forskel på at give og ikke give samtykke, og jeg mødte op den første optagelsesdag, gjorde det og følte mig empowered«, sagde hun til 60 Minutes. »Jeg føler, at jeg fik noget tilbage, der var blevet taget fra mig, og jeg bruger det i min kunst«.

Jennifer Lawrence er tidligere blevet Oscar-nomineret fire gange, og hun vandt i 2013 prisen for bedste kvindelige hovedrolle for ’Silver Linings Playbook’. I år er hun ikke nomineret, men deltager sandsynligvis i søndagens prisuddeling. Her kommer hun dog nok ikke til at heppe på Paul Thomas Andersons ’Phantom Thread’, der er nomineret i seks kategorier.

Faktisk fortalte hun i førnævnte podcast-interview, at hun kun klarede at se tre minutter af filmen: »Jeg kom gennem cirka tre minutter af den. Jeg investerede tre solide minutter. Jeg undskylder til folk, der elskede den film«, sagde hun til Marc Maron.

»Handler den bare om tøj? Er Reynolds Woodcock en slags narcissistisk psykopat og en kunstner, som alle piger forelsker sig i, fordi han får dem til at have det dårligt med sig selv – er det kærlighedshistorien?«, spurgte hun og tilføjede med et grin:

»Jeg har ikke set den, så jeg ved det ikke. Jeg har været der, jeg ved hvordan det er. Jeg behøver ikke at se den film«.

Lawrence måtte desuden understrege i podcasten, at hun ikke refererede til sin ekskæreste og ’Mother!’-instruktør Darren Aronofsky i ovenstående.

’Red Sparrow’ får premiere den 1. marts.

Læs også: Jennifer Lawrence om nøgenbillede-læk: »Jeg føler, jeg blev gangbanget af hele fucking planeten«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af