Jessica Chastain skal spille voksne Beverly i ’It: Chapter Two’

Jessica Chastain skal spille voksne Beverly i ’It: Chapter Two’
Jessica Chastain i 2018. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Andy Muschiettis filmatisering af Stephen Kings’It’ var en af sidste års helt store publikumssucceser. Faktisk slog den rekord som den bedst indtjenende gyserfilm i historien, hvis man ikke medregner valutainflation.

Umiddelbart efter premieren blev en efterfølger annonceret, og nu kommer første spændende nyhed om filmens cast. Jessica Chastain, der for tiden er biografaktuel i Aaron Sorkins pokerfilm ’Molly’s Game’, tilslutter sig nemlig den ventede fortsættelse.

I tråd med Stephen Kings forlæg foregår anden del af klovnegyseren 27 år efter ’It’, hvorfor børnene fra Losers Club er blevet voksne. Chastain har således fået rollen som Beverley, der i den første film blev spillet af Sophia Lillis. Bill Skarsgård vender selvfølgelig tilbage som Pennywise.

Chastain og Muschietti har tidligere arbejdet sammen på instruktørens ’Mama’, hvor hun spillede over for Nikolaj Coster-Waldau. Og allerede tilbage i september håbede Muschietti, at hun ville tage del i ’It’-fortsættelsen:

»Jessica Chastain er en fantastisk skuespillerinde og en rigtig god ven, og jeg ville elske, hvis hun spillede Beverley«, udtalte han dengang. »Hun elsker filmen, og det føles, som om planeterne står rigtigt, så vi må forsøge at få det til at ske«.

Sophia Lillis må også være godt tilfreds med den nye tilføjelse, for den unge skuespillerinde pegede faktisk på Chastain, da hun sidste år blev spurgt af Entertainment Weekly, hvem, hun ønskede, skulle spille hendes karakter som voksen. Så kan vi jo bare håbe, at resten af børneskuespillernes ønsker holder stik.

’It: Chapter Two’ får amerikansk premiere 6. september 2019, og den danske premiere kommer nok til at ligge omkring samme dato.

Læs også: Derfor er ’It’ en monstersucces: Hollywoods dræberklovne er stjerner i USA’s politiske cirkus

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af