Nye detaljer om ’Stranger Things’ sæson 3 rammer offentligheden

Nye detaljer om ’Stranger Things’ sæson 3 rammer offentligheden
Linnea Berthelsen og Millie Bobby Brown i 'Stranger Things'.

Det har fra start været klart, at en tredje sæson af ’Stranger Things’ ikke ville komme lige med det samme. For selvom Netflix håber på en premieredato i 2018, har seriens skabere Matt og Ross Duffer gerne ville puste ud efter et hektisk skriveforløb mellem første og anden sæson – også for at sikre en vis kvalitet.

Nu melder TV Line, at optagelserne til tredje sæson officielt går i gang til april, og de bekræfter samtidig, at sæsonen bliver på otte afsnit.

Plotmæssigt ved vi stadigvæk nærmest ingenting om den nye sæson. Matt Duffer har tidligere udtalt til The Hollywood Reporter, at fortællingen i tredje sæson nok kommer til at springe et år frem fra, hvor sæson 2 sluttede:

»Vores børn bliver ældre. Vi kan kun skrive og producere serien i et vis tempo. De kommer til at være næsten et år ældre, når vi går i gang med at optage sæson 3… Det tvinger én til at lave et spring i tid«.

Derudover kan vi nok også forvente et gensyn med danske Linnea Berthelsen, der figurerede kort i anden sæson som Kali.

Der er stadigvæk ikke meldt en premieredato ud for de nye afsnit.

Læs også: Natalie Portman er en overbevisende Eleven i ’SNL’s ’Stranger Things’-parodi

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af