Dumbledore er tilbage i den første trailer til ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Harry Potter-fans kan godt begynde at kridte Firebolt-kostene!

Til november går turen tilbage til Hogwarts i ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald’, hvori Eddie Redmaynes biologiaficionado Newt Scamander står side om side med læremesteren Dumbledore i kampen mod den onde troldmand Grindelwald.

Filmens første trailer er et overflødighedshorn af godbidder, der både byder på mødet med Jude Laws Dumbledore, og et foruroligende close-up af Johnny Depps gale Grindelwald. Derudover er der gensyn med Newts allierede Tina Goldstein (Katherine Waterston), søsteren Queenie (Alison Sudol) og Jacob Kowalski (Dan Fogler) – såvel som glimt af Zoë Kravtiz’ mystiske Leta Lestrange, Newts tidligere bedsteveninde fra Hogwarts-dagene.

Fans vil naturligvis kende pure blood-familien Lestrange som Voldemort-støtter, der senere i universet også kommer til at tælle Bellatrix Lestrange (spillet af Helena Bonham-Carter i ‘Harry Potter’-filmene). Men hvorvidt Leta er tabt til mørket, ligger endnu hen i det uvisse.

Filmen har desuden den danske skuespiller David Sakurai på rollelisten som en af Grindelwalds håndlangere.

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald’ får premiere den 15. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af