Jim Carrey hitter med Donald Trump-kritisk kunst på Twitter

Jim Carrey hitter med Donald Trump-kritisk kunst på Twitter
Jim Carrey i 2017. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Komikeren og gummiansigtet Jim Carrey var med titler som ‘Ace Ventura: Pet Detective’ og ‘The Truman Show’ en stjerne i 1990’erne. Mens skuespilkarrieren i nyere tid mest har været nedadgående, og han i det personlige liv har lidt af en depression, har Carrey i stedet blandt andet gjort sig bemærket med skøre udtalelser i medierne.

Han gør sig imidlertid også et stort væsen af sig på sin Twitter-profil, hvor han næsten dagligt poster sine mere eller mindre politiske malerier og tegninger, som alle får tusindvis af likes og retweets.

Nyeste skud på stammen understreger skuespillerens kritiske forhold til sit lands ledere. En grønhudet Donald Trump med heksetøj og lange negle er således omgivet af små, flyvende og bananspisende Putin-aber. Billedet akkompagneres af teksten: »THE WICKED WITCH OF THE WEST WING AND PUTIN’S FLYING MONKEYS«.

Nogle dage inden postede han også et flatterende portræt af Det Hvide Hus’ pressesekretær Sarah Huckabee Sanders med ordene: »Dette er portrættet af en såkaldt kristen, hvis eneste formål i livet er at lyve for de ugudelige. Uhyggeligt!«

Helt kritisk skal det hele dog ikke være. I sidste uge ærede han eksempelvis nyligt afdøde Stephen Hawking med sin malerkunst:

Læs også: Giv Jim Carrey det comeback, han fortjener – eller lad ham være i fred

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af