Ny teaser til ’The Handmaid’s Tale’ sæson 2 i luften

Hulus ’The Handmaid’s Tale’ var ét af sidste års helt store seriehits, hvilket i januar kulminerede med Golden Globe-statuetter for bedste dramaserie og bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie. Sidstnævnte gik selvfølgelig til Elisabeth Moss for hendes præstation som Offred, hvis gamle navn var June Osborne, i det dystopiske, men ikke så fjerne, fremtidsscenarie.

Om lidt over en måned vender den populære serie tilbage til Hulu – og herhjemme HBO Nordic – og til at stille den værste sult, har Hulu nu offentliggjort en ny teaser, der i små glimt viser, hvad vi har i vente, mens Elisabeth Moss’ karakteristiske voice-over udbryder: »Seriously? What the actual f…«.

Anden sæson består af 13 afsnit, og folk som Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Ann Dowd, Max Minghella og Samira Wiley vender tilbage. De får nyt selskab i Clea DuVall og Oscar-vinderen Marisa Tomei.

’The Handmaid’s Tale’ sæson 2 kommer på HBO Nordic 26. april.

Læs også: Elisabeth Moss: »Jeg har ikke så høje tanker om mig selv«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af