Se teaser for Netflix’ kommende sci-fi-gyser ’Nightflyers’ – baseret på George R.R. Martins bogforlæg

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I starten af året blev det bekræftet, at produktionen af Syfys ’Nightflyers’ var sat i gang med Netflix som medproducent og indehaver af de internationale distributionsrettigheder. De første klip fra serien kan nu ses i en teaser, hvori flere af folkene foran og bag kameraet desuden fortæller, hvad vi har i vente.

»’Nightflyers’ er en spøgelseshus-fortælling på et rumskib«, fortæller ’Game of Thrones’-skaberen George R.R. Martin, som står bag seriens bogforlæg, eksempelvis. »Det er ’Psycho’ i rummet«.

Martin agerer producer på serien, der følger otte forskere og en person med telepatiske evner, som er på en ekspedition til en fjern afkrog af solsystemet for at skabe kontakt til fremmede livsformer. Da voldelige hændelser pludselig begynder at opstå, mister crewet hurtigt troen på hinanden.

Gretchen Mol fra ’Boardwalk Empire’ ses i hovedrollen som Dr. Agatha Matheson, som skal forsøge at overleve skibets mystiske og forfærdelige begivenheder.

Ifølge videoen får ’Nightflyers’ premiere engang til efteråret.

Læs også: George R.R. Martin står bag ny fantasy-serie for HBO

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af