Ny George R.R. Martin-serie får grønt lys – kommer på Netflix herhjemme

Ny George R.R. Martin-serie får grønt lys – kommer på Netflix herhjemme

I 1980 skrev George R.R. Martin – manden bag bogforlægget til ‘Game of Thrones’ – en (relativt lang) novelle under titlen ‘Nightflyers’, som i 1987 fik en filmatisering.

Og nu bliver historien, der følger otte videnskabsfolk og en telepat på en ekspedition til det yderste af vores solsystem for at få kontakt med ekstraterrestielt liv, så til en serie, formentlig hjulpet godt på vej af HBO-fantasyseriens massive succes.

Martin er selv med i producerstolen på den kommende ‘Nightflyers’, der udspiller sig i samme univers, ‘Thousand Worlds’, som mange af Martins andre historier. Serien laves til den amerikanske kanal Syfy, mens Netflix co-producerer og har de internationale rettigheder, og således kommer serien på streamingtjenesten herhjemme, når den engang er landet.

Jeff Buhler (Jacob’s Ladder) har skrevet manuskriptet, Daniel Cerone (‘The Blacklist’) bliver showrunner, mens Gretchen Mol (‘Boardwalk Empire’) har hovedrollen som Dr. Agatha Matheson flankeret af en række mere eller mindre ukendte navne.

Det er ifølge Deadline.com i øvrigt bare én af to George R.R. Martin-historier, Syfy har sat tænderne i. Den anden er ‘Wild Cards’.

Læs også: De 20 mest ventede serier i 2018

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af