Se Tom Hardy som Storm Trooper i kasseret scene fra ’Star Wars: The Last Jedi’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Star Wars: The Force Awakens’ startede en tradition med at lade megakendisser spille små, ubetydelige biroller, da det blev afsløret, at Daniel Craig spillede en komisk Storm Trooper. Også i Rian Johnsons omdiskuterede ’Star Wars: The Last Jedi’ havde flere prominente navne cameos – blandt andre Tom Hardy, Prins William og Prins Harry.

Som følge af ’Star Wars: The Last Jedi’s dvd- og blu-ray-lancering er en kasseret scene fra filmen, der angiveligt indeholder disse tre cameos, nu dukket op på internettet.

Finn (John Boyega), Rose (Kelly Marie Tran) og DJ (Benicio Del Toro) har indtaget First Order-basen i forklædning. Da en tidligere Storm Trooper-kollega, spillet af Tom Hardy, pludselig genkender Finn, frygter alle, at missionen er blevet forpurret. Heldigvis ender den tidligere kollega bare med hujende at lykønske Finn med den nye kaptajnstilling.

De to britiske prinser agerer angiveligt Storm Troopers i baggrunden, men det er svært at bevise, når de er replikløse og iført masker.

Læs også: Mark Hamill spiller i virkeligheden to roller i ‘Star Wars: The Last Jedi’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af