Instruktører bekræftet til ‘Mindhunter’ sæson 2 – David Fincher får nyt selskab

Instruktører bekræftet til ‘Mindhunter’ sæson 2 – David Fincher får nyt selskab
Jonathan Groff i 'Mindhunter'.

Det har skortet lidt med nyheder om den kommende sæson af den populære Netflix-serie ‘Mindhunter’ de sidste par måneder. Men nu er der endelig lidt nyt om produktionen af den kommende anden sæson.

Først og fremmest er det endeligt blevet bekræftet, at David Fincher vender tilbage som instruktør på første og sidste afsnit af sæsonen. Sidste sæson instruerede han de to første og to sidste afsnit, men var executive producer på hele molevitten, hvilket igen kommer til at være tilfældet.

Udover Fincher melder også Andrew Dominik og Carl Franklin klar til instruktion. Dominik vandt bred anerkendelse med indie-westernfilmen ‘The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford’, den intense Nick Cave-dokumentar ‘One More Time with Feeling’ og dramaet ‘Killing Them Softly’. Franklin kender vi derimod både på og bag kameraet – sidstnævnte placering har blandt andet resulteret i instruktion af afsnit af blandt andet ’13 Reasons Why’, ‘Homeland’ og David Finchers ‘House of Cards’.

David Fincher har tidligere afsløret, at de i den kommende sæson vil kaste sig over en berygtet børnemordersag – de såkaldte Atlanta-børnemord, hvor der mellem 1979 og 1981 blev dræbt 28 afroamerikanere, heriblandt både småbørn, teenagere og voksne.

‘Mindhunter’s anden sæson kommer til at rumme otte nye episoder, og produktionen ventes at løbe af stablen i slutningen af denne måned. Serien forventes at ramme Netflix i begyndelsen af 2019.

Læs også: Seriemorderfilm er fascinerende – men kan det forsvares moralsk?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af