Laura Dern forfølger sin fortid i traileren til den første stærke Metoo-film

Laura Dern forfølger sin fortid i traileren til den første stærke Metoo-film
Laura Dern og Isabelle Nélisse i 'The Tale'.

Da Sundance Festival løb af stablen i begyndelsen af året, skilte særligt én film sig ud af mængden på flere forskellige måder: Jennifer Fox’ første fiktionsfilm, ’The Tale’.

Foruden stående bifald, anmeldelser til topkarakter og massiv positiv omtale fik ‘The Tale’ også stemplet som den første fremragende Metoo-film. ‘The Tale’ er fortæller nemlig Jennifer Fox’ egen historie om, da hun som 13-årig havde et seksuelt forhold med sin 40-årige løbetræner.

Laura Dern indtager rollen som den 48-årige Fox, der af sin mor (Ellen Burstyn) konfronteres med en novelle, hun skrev som barn. En novelle, der beskriver forholdet mellem barnet og løbetræneren (Jason Ritter), og som pludselig får den voksne Fox til at betvivle sine egne minder og barndom.

Anmeldelserne, der landede efter filmens Sundance-premiere, har desuden være rige af roser til Laura Dern, der sidste år vandt sin første Emmy for sin rolle i ‘Big Little Lies’.

Rollelisten inkluderer foruden Dern, Burstyn og Ritter navne som Isabelle Nélisse, Common, John Heard, Frances Conroy og Elizabeth Debicki.

‘The Tale’ får dansk premiere den 27. maj på HBO Nordic. Se traileren til filmen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af