Ny dansk serie borer dybt i 30-års-krisen – se traileren til ’29’

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag er et af de mest spændende makkerpar i dansk tv-komik, og de har allerede markeret sig med DR-satireserierne ‘Julie og Jesper’ og ‘Generation SoMe’, der arbejdede i det korte sketchformat.

Nu kan de nærme sig et større gennembrud med deres første mere dramatiske satsning i form af dramedy’en ’29’, der handler om de to venner Julie og Jesper, der mærker 30-års-krisen banke på døren. Vennerne bygger rede og har styr på karrieren, men hvad gør man, når det hele stadig er usikkert, mens ungdommen med små, men sikre skridt suser forbi?

Traileren til serien er netop sendt ud, og det ligner en fortælling beslægtet med udenlandske successer som ‘Girls’ eller ‘Difficult People’ om end umiddelbart med endnu mere seriøst anslag. Ud over Rudbæk og Zuschlag medvirker fine unge navne som Emma Sehested Høeg og Alexander Clement.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvor serien skal vises, men den får premiere 2. maj.

Læs også: En ny epoke er skudt ind i dansk film – men alt for få har opdaget det

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af