Populær The Minds of 99-dokumentar får regulær biografpremiere – se nyt klip fra ’Stor som en sol’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På årets CPH:DOX-festival blev alle tre visninger af instruktør Kasper Kiertzners spillefilmdebut ’Stor som en sol’ udsolgt – inklusive verdenspremieren som blev afholdt i samarbejde med Soundvenue.

Missede du den populære dokumentar om The Minds of 99, er der gode nyheder. Filmens distributionsrettigheder er nemlig blevet solgt til Reel Pictures, som vil vise den i biografer over hele landet.

Dokumentaren følger bandet gennem halvandet års tid, hvor de indspiller ’Solkongen’-albummet, tager på turné og holder krisemøder, hvor musikprojektets fremtid diskuteres som følge af en brækket fod og et bandmedlems exit.

Sammen med nyheden er et mindre klip fra filmen blevet lagt på YouTube. Her er tale om arkivmateriale fra bandets første danmarksturné, hvor publikumsfremmødet stadig var ganske småt, men bandets optræden ikke mindre energisk.

’Stor som en sol’ får premiere 14. juni.

Læs interview: Instruktør bag ny The Minds of 99-film: »Jeg har aldrig haft så sindssyg en følelse af at blive ramt af noget musik«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af