Se første, hjemsøgende trailer til den imødesete ’Sharp Objects’ med Amy Adams i hovedrollen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af årets mest imødesete serier er ‘Sharp Objects’. En HBO-miniserie baseret på bogen af samme navn skrevet af ‘Gone Girl’-forfatter Gillian Flynn. Serien har Amy Adams i den store hovedrolle, og den er instrueret Jean-Marc Vallée – manden bag både ‘Big Little Lies’ og ‘Dallas Buyers Club’.

Nu er første teaser-trailer til den ventede serie endelig landet, og den er præcis lige så dybt ubehagelig, som plottet har lovet. Første forsmag lover hjemsøgende uhygge og ditto småpiger, når Amy Adams som kriminalreporteren Camille Preaker vender hjem til sin barndomsby efter et ophold på psykiatrisk hospital for at dække mordene på to unge piger.

Rollelisten til ‘Sharp Objects’ inkluderer desuden Patricia Clarkson, Chris Messina, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins og Matt Craven. Serien rummer otte episoder, og den ventes at få premiere på HBO til juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af