Andy Serkis’ ‘Mowgli’ ligner anti-Disney-udgaven af ‘Junglebogen’ – se traileren med Christian Bale, Cate Blanchett og Benedict Cumberbatch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For to år siden blev Jon Favreaus ‘Junglebogen’ en flot succes i Disneys nye satsning på liveaction-versioner af deres gamle klassikere. Men historien om drengen Mowgli, der vokser op blandt junglens vilde dyr, er tilsyneladende ikke udtømt.

Motion capture-mesteren Andy Serkis er nemlig på vej med et nyt take, der under titlen ‘Mowgli’ efter sigende lægger sig tættere op af den mørke tone fra Rudyard Kiplings forlæg. Det indikeres da også af traileren, hvor der ikke er meget »ren og skær nødvendighed«, men et dystert eventyr, der indikerer Mowglis rejse fra fortabt menneskebarn til en lederfigur blandt de farlige dyr.

Andy Serkis er mest kendt for at være manden inden i Gollum fra ‘Ringenes herre’ og Caesar fra ‘Abernes planet’, men er de seneste år trådt bag kameraet og debuterede med melodramaet ‘Breathe’. ‘Mowgli’-projektet var tidligere tilknyttet både Alejandro González Iñárritu og Ron Howard, før Serkis kom på med assistance fra ingen ringere end Alfonso Cuáron. Serkis lægger dog også selv motion capture-krop til Baloo, mens han får assistance af prominente skuespillere som Cate Blanchett (Kaa), Benedict Cumberbatch (Shere Khan) og Christian Bale (Bagheera). I liveaction-castet finder man Freida Pinto, Matthew Rhys og Naomie Harris.

‘Mowgli’ får dansk premiere 18. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af