Jakob Oftebro alvorligt forbrændt under filmoptagelser

Jakob Oftebro alvorligt forbrændt under filmoptagelser
Jakob Oftebro i den danske 'Skammerens datter'.

Den norske skuespilstjerne Jakob Oftebro har hovedrollen i den kommende svenske tv-adaption af Jan Guillous bøger om agenten Carl Hamilton.

Den actionmættede serie indbefatter krævende optagelser, og lørdag gik det galt, skriver norske VG. I en scene med optøjer mellem politi og demonstranter blev Oftebro ramt af en molotov-cocktail og blev kørt på hospitalet, hvor han blev behandlet for sine skader. VG har heldigvis siden kunnet berette, at skuespilleren er udskrevet igen, men hans danske agent Anne Lindberg udtalte forinden til avisen, at der var tale om seriøse skader.

»Vi kender endnu ikke resultatet af skaden. Men hans tilstand er alvorlig. Og så er det vigtigt for os at påpege, at Jakob ikke har nogen skyld i det«, siger hun.

Jakob Oftebro er uddannet skuespiller fra Danmark og har haft adskillige roller i danske film og serier som ‘Lev stærkt’, ‘Når dyrene drømmer’, ‘1864’, ‘Guldkysten’, ‘Flaskepost fra P’ og ‘Gidseltagningen’. Han vandt en Bodil for sin rolle i ‘Mesteren’, hvor han spiller Søren Mallings søn.

Ud over ‘Hamilton’ er den 32-årige stjerne på vej med roller i både Viaplay-serien ‘Rig 45’ og TV 2’s ‘Kriger’ over for Dar Salim og Danica Curcic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af