Lars Mikkelsen skal spille med i dansk ’Star Wars’-film

Lars Mikkelsen skal spille med i dansk ’Star Wars’-film
Lars Mikkelsen i 'Herrens veje'.

En drengedrøm gik i opfyldelse, da Mads Mikkelsen for to år tilbage medvirkede i spinoff-filmen ’Rogue One: A Star Wars Story’. Omkring samme tidspunkt gjorde Lars Mikkelsen brormand kunsten efter, da han lagde stemme til Grand Admiral Thrawn i animationsserien ‘Star Wars Rebels’. Og nu vender han tilbage til sci-fi-universet – dog i en uofficiel fortolkning.

Den erfarne skuespiller har nemlig sagt ja til at spille rollen som Master Okana i fan-kortfilmen ’Star Wars: Shrouded Destiny’, som er skrevet og instrueret af danske Shahbaz Sarwar, som også spiller filmens hovedrolle.

I et Facebook-opslag fortæller instruktøren, at han for mere end to år siden kontaktede Mikkelsen i forbindelse med rollen, men skuespilleren havde travlt med optagelserne til både ’Historien om Danmark’ og ’Herrens veje’. Efter at have optaget en såkaldt »Promotion Scene« tog Sarwar imidlertid igen kontakt til Mikkelsen, der denne gang takkede ja. Og denne nyhed har givet instruktøren blod på tanden:

»Med denne casting forsøger jeg ikke længere blot at lave en ’Star Wars’-fanfilm. Jeg har opgraderet mine ambitioner til at lave dette til en professionel pitch til Disney«, skriver han i opslaget.

»Målet: At have en samtale med Kathleen Kennedy fra Lucasfilm for at diskutere muligheden for at lave fortællingen, som jeg arbejder på, til en serie på fem sæsoner til Disneys kommende streamingtjeneste«.

Filmen foregår 500 år efter Clone Wars, hvor »rogue jedi« indfanges og indespærres i »the Citadel«. Nedenfor kan man se en teaser med Shahbaz Sarwar og Lauren Okadigbo, som har lavet stunts i ’Ready Player One’, ’Justice League’ og ’Wonder Woman’.

Læs også: ‘Game of Thrones’-skaberne skal stå bag ny ‘Star Wars’-filmserie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af