Paul Rudd og Evangeline Lilly slår sig sammen i ny ’Ant-Man and the Wasp’-trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter ’Avengers: Infinity War’s chokslutning kan ventetiden på den endnu unavngivne fortsættelse føles lang. Som et plaster på såret får vi i mellemtiden fortsættelsen til den efterhånden tre år gamle ’Ant-Man’ med Paul Rudd som den skiftevis skrumpende og forstørrende superhelt.

Handlingen i ’Ant-Man and the Wasp’ udspiller sig før ’Avengers: Infinity War’. Her får Scott Lang, som titlen antyder, en superheltepartner i form af Evangeline Lillys Hope van Dyne, som i sin udklædning bliver til The Wasp.

Efterfølgeren er igen instrueret af Peyton Reed, og den nye trailer byder på flere gensyn, blandt andre i form af Michael Douglas, Judy Greer og Michael Peña. Sidstnævnte ser igen ud til at bidrage til universets komik.

’Ant-Man and the Wasp’ får premiere 5. juli.

Læs også: ’Avengers: Infinity War’-castet udsættes for revsende Mean Tweets hos Jimmy Kimmel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af