Woody Harrelson spiller hemmelig rolle i ’Venom’ – muligvis som skurk

Woody Harrelson spiller hemmelig rolle i ’Venom’ – muligvis som skurk
Sådan ser Tom Hardy ud på en dårlig dag i 'Venom', hvor han får følgeskab af Woody Harrelson – måske som hans direkte modstander.

Indtil videre har Sony været meget hemmelighedsfulde omkring deres ’Venom’-film, der har Tom Hardy i hovedrollen som Eddie Brock, der bliver inficeret af symbiotes og herefter overtages af Venom-monstret.

Hemmeligheder skaber rygter. Siden filmens annoncering har der således både været rygter om, at Tom Hollands Spider-Man (selvom Sony fastslår, at ’Venom’ ikke hører sammen med MCU) og karakteren Carnage vil dukke op i filmen. Carnage, der ligeledes er symbiote-inficeret, fungerer som skurk i både ’Spider-Man’- og ’Venom’-tegneserierne.

Carnage-rygterne er sidenhen blevet koblet til Woody Harrelson, som sent i forløbet blev skrevet på filmens rolleliste. I et interview med The Collider kunne han bekræfte, at han medvirker i en lille rolle. Han ville dog ikke afsløre, hvem han spiller.

»Jeg troede, det var hemmeligt, at jeg overhovedet var med i filmen«, indledte skuespilleren.

»Jeg er med i en lille brøkdel af den her film, men jeg vil være med i den næste, you know? Så jeg har ikke læst det manuskript, men anyways, jeg tog chancen«.

Hvis det er rollen som Carnage, Harrelson indtager, kunne han altså fungere som teaser til hovedskurken i en eventuel efterfølger. Det vil tiden vise, når ’Venom’ får premiere 18. oktober.

Læs også: Tom Hardy er modbydelig skurk i ny trailer til ’Venom’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af