’12 Years a Slave’-instruktør vender tilbage med stjernespækket heist-film – se første trailer til ’Widows’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Britiske Steve McQueen var senest aktuel med dramaet ’12 Years a Slave’, der i 2014 vandt tre Oscar-statuetter, blandt andet for bedste film. Fire år senere er første trailer klar til instruktørens opfølger.

’Widows’ er en heist-film med et kvindeligt hovedcast. Sammenligninger med den kommende ’Ocean’s 8’ er oplagte, og mens McQueens film er lige så stjernebesat, ser fortælling umiddelbart mørkere ud.

Fire kvinder, spillet Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki og Cynthia Erivo, planlægger at udføre et risikabelt kup for at betale deres døde, kriminelle ægtemænds store gæld.

Udover førnævnte medvirker folk som Liam Neeson, Colin Farrell, Daniel Kaluuya, Robert Duvall, Jacki Weaver, Brian Tyree Henry og Jon Bernthal.

Manuskriptet, som McQueen har udarbejdet sammen med ’Gone Girl’-forfatteren Gillian Flynn, er baseret på miniserien af samme navn fra 1983.

’Widows’ får premiere 25. december.

Læs også: ’12 Years a Slave’-instruktør på vej med film om Tupac Shakur

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af