Jon Bernthal vender tilbage til ’The Walking Dead’ i næste sæson

Jon Bernthal vender tilbage til ’The Walking Dead’ i næste sæson
Jon Bernthal i 'The Walking Dead'.

Efter afslutningen på ottende sæson af AMC’s ’The Walking Dead’ blev det meldt ud, at hovedrolleindehaver Andrew Lincoln vil forlade zombieserien i næste sæson. Han skal kun medvirke i seks afsnit af sæson 9, hvilket nok må betyde, at hans karakter Rick Grimes kommer til at lade livet.

Til gengæld fortæller TV Line nu, at Jon Bernthal, ifølge unavngivne insiderkilder, vender tilbage i rollen som Shane Walsh i den kommende sæson. Rygterne begyndte at svirre, da en fan så skuespilleren sammen med Andrew Lincoln nær settet i Georgia.

Shane døde ellers i sæson 2, da Rick stak ham ned, hvorefter Bernthal medvirkede i et afsnit i tredje sæson som en illusion i Ricks hoved. Ifølge TV Line er der i den kommende sæson igen tale om et enkeltstående afsnit. Om han igen optræder som et fantasivæsen, om han optræder i et flashback, eller om serien på anden vis tager fusen på seeren, er endnu uvist.

Tidligere meldte Collider ud, at Norman Reedus’ karakter Daryl Dixon kommer til at overtage hvervet som hovedperson i de nye afsnit, når der tages afsked med Lincoln.

’The Walking Dead’ sæson 9 får premiere til efteråret.

Læs også: ’The Walking Dead’s Twitterfans reagerer på hovedkarakters død

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af