Lisbeth Salander-filmen ’The Girl in the Spider’s Web’ har fået første trailer – med Claes Bang og Claire Foy

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter sin hovedrolle i sidste års guldpalmevinder ’The Square’ har Claes Bangs internationale karriere taget fart med flere interessante projekter sat i søen. Første af slagsen er ’The Girl in the Spider’s Web’, der ligger sig i forlængelse af afdøde Stieg Larssons krimi-univers. Bang ses glimtvis i filmens nye trailer.

I modsætning til de svenske Millennium-filmatiseringer og David Finchers amerikanske ’The Girl with the Dragon Tattoo’ er den nye film ikke baseret på Larssons bogforlæg. I stedet tages der fat i forfatter David Lagercrantz fortsættelse af fortællingen. Her blandes Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander ind i et komplot omhandlede agenter, cyber-kriminelle og regeringshemmeligheder.

Det nye franchise-reboot instrueres af Fede Alvarez, der hidtil har gjort sig mest i gysergenren med vellykkede titler som ’Don’t Breathe’ og ’Evil Dead’. Manuskriptet er skrevet af erfarne Steven Knight, der har titler som ’Locke’, ’Eastern Promises’, ’Peaky Blinders’ og ’Taboo’ på cv’et.

Lisbeth Salander spilles denne gang af ’The Crown’-skuespilleren Calire Foy, mens islandske Sverrir Gudnason fra ’Borg’ spiller Mikael Blomkvist. Der er endnu ingen information om Claes Bangs rolle, og det samme er tilfældet for prominente navne som Vicky Krieps, Lakeith Stanfield, Sylvia Hoeks og Stephen Merchant.

’The Girl in the Spider’s Web’ får premiere 1. november.

Læs også: Claes Bang og Roland Møller castet til stjernespækket storfilm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af