Claes Bang og Roland Møller castet til stjernespækket storfilm

Claes Bang og Roland Møller castet til stjernespækket storfilm
Claes Bang i 'The Square'.

Både Claes Bang og Roland Møller har fået deres internationale gennembrud i en relativt sen alder. Efter sin hovedrolle i Ruben Östlunds Guldpalme-vindende og Oscar-nominerede ’The Square’ er Bang således kommet i fint selskab i den kommende ’The Girl in the Spider’s Web’, mens Roland Møller efter ’Under sandets’ Oscar-nominering har spillet over for både Charlize Theron i ’Atomic Blonde’ og Dwayne Johnson i ’Skyscraper’.

De to skuespillere har lige færdiggjort optagelserne til den tjekkiske instruktør Julius Sevcíks ’The Glass Room’, og nu kommer det ud, at de allerede er i gang med deres næste samarbejde.

Variety fortæller, at Bang og Møller medvirker i filmen ’Lyrebird’ sammen med Guy Pearce og Vickie Krieps, der brillerede som musen Alma i ’Phantom Thread’. Dan Friedkin, der tidligere har produceret ’The Square’ og Ridley Scotts ’All the Money in the World’ debuterer som instruktør, og han bytter roller med Scott, som denne gang altså producerer.

Filmen, der er skrevet af Mark Fergus, Hawk Ostby og John Orloff, er en biopic om den hollandske folkehelt Han van Meegeren. Han blev kendt for, under Anden Verdenskrig, at snyde nazisterne for millioner, idet han solgte dem stakkevis af falske Johannes Vermeer-malerier.

Ifølge Ekstra Bladet spiller de to danskere en efterforsker-duo, som undersøger van Meegeren, der spilles af Pearce. Optagelserne, som skal finde sted i Holland og England, er allerede i gang.

Læs også: Se Roland Møller over for Dwayne Johnson i første trailer til ’Skyscraper’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af