Oscar Isaac er nazijæger i den autentiske ‘Operation Finale’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Oscar Isaac har senest medvirket i Rian Johnsons omdiskuterede rumeventyr ’Star Wars: The Last Jedi’ og Alex Garlands sci-fi-depressive ’Annihilation’. Hans næste film går i en noget anden retning.

’Operation Finale’ er nemlig et historisk drama, der udspiller sig 15 år efter Anden Verdenskrig. Her skal en gruppe hemmelige agenter finde frem til den tidligere SS-officer Adolf Eichmann, der anses af være hovedarkitekten bag de berygtede koncentrationslejre.

Isaac spiller den virkelige agent Peter Malkin, som drog til Argentina i 1960’erne for at fange Eichmann, spillet af Ben Kingsley. Derudover medvirker blandt andre Nick Kroll, Lior Raz og Mélanie Laurent.

Manuskriptet er udarbejdet af debutanten Matthew Orton, mens filmen instrueres af Chris Weitz, der tidligere har stået bag ’Det gyldne kompas’ og ’The Twilight Saga: New Moon’ og desuden skrev ’Rogue One: A Star Wars Story’.

’Operation Finale’, hvis første trailer kan ses herover, får premiere 22. november.

Læs også: Oscar Isaac optog ’Star Wars: The Last Jedi’ og ’Annihilation’ samtidig – i samme studie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af