Se første teaser til Disney og Tim Burtons stjernespækkede liveaction-udgave af ’Dumbo’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Disneys liveaction-versioner af de ikoniske tegnefilm ’Askepot’, ’Junglebogen’ og ’Skønheden og udyret’ har alle været bragende succeser, der har ladet instruktører som Kenneth Branagh, Jon Favreau og Bill Condon tage de elskede eventyr under sprudlende visuel behandling. Den næste i rækken kommer først i foråret 2019, men allerede nu er en teaser til Tim Burtons ’Dumbo’ landet.

I den nye udgave af fortællingen fra 1941 spiller Colin Farrell den tidligere cirkusstjerne Holt Farrier, som efter endt militærtjeneste bliver ansat af cirkusejeren Max Medici (Danny DeVito), der giver ham opgaven at passe en vis elefantunge med kæmpestore ører.

Da Farriers børn, spillet af Finley Hobbins og Thandie Newtons datter Nico Parker, finder ud af, at Dumbo kan flyve, giver det cirkusset stor succes, mens tiltrækker også en køber med mere skumle interesser, spillet af Michael Keaton.

Manuskriptet er skrevet af Ehren Kruger, som senest var inde over ’Ghost in the Shell’-filmatiseringen og hele tre ’Transformers’-film (hvordan man kalibrerer sine forventninger til ‘Dumbo’ herefter må være en smagssag). På rollelisten ses udover tidligere nævnte desuden Alan Arkin og Eva Green.

’Dumbo’ får premiere den 28. marts 2019.

Læs også: Interview med Tim Burton: »Jeg er virkelighedens Benjamin Button«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af