Se første trailer til stjerneduos animerede ’Spider-Man: Into the Spider-Verse’ – med Peter Parkers arvtager

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter fyringen på ’Solo: A Star Wars Story’ er instruktørduoen Phil Lord og Christopher Miller, som samarbejdede på ’The Lego Movie’ og ’21 Jump Street’, vendt tilbage til animationsgenren. Igen tager de fat i en stor franchise.

Begge producerer, og Phil Lord skriver manuskript, til Sonys kommende ’Spider-Man: Into the Spider-Verse’, der instrueres af Bob Persichetti, Peter Ramsey og Rodney Rothman. Sidstnævnte var medforfatter på Lord og Millers ’22 Jump Street’.

Handlingen, der altså ikke hænger sammen med Disneys Marvel Cinematic Universe, følger tegneseriefiguren Miles Morales, der er af afro- og latinamerikanske afstamning. I denne udgave af universet findes der flere edderkoppemænd, og Morales oplæres faktisk til superheltetjansen af selveste Peter Parker, der i filmens nye trailer er blevet ældre og mere ugidelig, end vi er vant til at se ham.

Miles Morales stemmelægges af Shameik Moore, mens Jake Johnson, kendt som Nick fra ’New Girl’, spiller Peter Parker. Derudover medvirker blandt andre Mahershala Ali, Liev Schreiber og Hailee Steinfeld.

’Spider-Man: Into the Spider-Verse’ får premiere 13. december. Se traileren øverst.

Læs også: ’The Lego Movie 2’ er nu på trapperne – se den første trailer med Chris Pratt, Elizabeth Banks og Jonah Hill

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af