Se Nicolas Cage mere vanvittig end nogensinde før i traileren til ‘Mandy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når man nu kan finde en oplagt anledning til at citere sig selv, skal man gøre det, så lad mig hermed gentage, hvad jeg skrev om den vilde og vanvittige ‘Mandy’ fra Cannes-festivalen i maj:

»Jeg er ret sikker på, at Nicolas Cage spiller katastrofalt i filmen, men jeg er også ret sikker på, at han er som skabt til rollen. Jeg tror også, det er en af de værste film, jeg nogensinde har set, men jeg må også sige, at den er svært underholdende, dragende og over the top. Så dårlig, at den er god. Og ingen tvivl om, at den bliver kult«.

Panos Cosmatos’ film er en af de mest rablende, jeg har set. Det starter som mørk psykologisk thriller i historien om parret Red (Cage) og Mandy (Andrea Roseborough), der lever et tilbagetrukket liv langt ude i skoven i en hytte. Men en dag lægger en kult vejen forbi, og dens leder Jeremiah får et godt øje til Mandy, som kidnappes. Og herfra stikker historien i totalt uforudsete retninger, som ‘Taken’ på LSD. Det er stilistisk pirrende og totalt over the top, og det skal ærligt talt bare ses, hvis man tilnærmelsesvist synes, det lyder sjovt.

‘Mandy’ får næppe ordinær dansk biografpremiere, men vi krydser fingre for, at den rammer CPH PIX-festivalen sidst i september.

Læs også: Cannes – ‘Mandy’ efterlader én fuldstændigt målløs

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af