Se traileren til HBO’s nye Robin Williams-dokumentar – med Billy Crystal, Whoopi Goldberg og David Letterman

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Han var virkeligt komfortabel, når han var på scenen. Når han ikke var på scenen, forsøgte han bare at holde sammen på sig selv«, fortæller Steve Martin i traileren til HBO’s kommende dokumentarfilm ’Robin Williams: Come Inside My Mind’.

Instruktør Marina Zenovich, der tidligere har lavet film om Roman Polanski og Richard Pryor, følger i den nye film skuespiller og komiker Robin Williams’ op- og nedture. Dokumentaren udforsker både hans umiskendelige komiske talent samt de indre dæmoner og stofmisbruget, der jagtede ham frem til selvmordet i 2014.

Til at fortælle denne historie medvirker folk som Billy Crystal, Lewis Black, Pam Dawber, Eric Idle, Whoopi Goldberg og David Letterman. Synopsen lover desuden, at interviewene suppleres med en stor mængde glemte arkivoptagelser med hovedpersonen.

’Robin Williams: Come Inside My Mind’ får premiere på HBO Nordic 17. juli.

Læs ogsåNy HBO-dokumentar skildrer den elskede wrestler og skuespiller André the Giant – se trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af