Timothée Chalamet er ‘Beautiful Boy’ over for Steve Carell – se den gribende trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Timothée Chalamet tog alle med storm som en af kærlighedsparterne i ‘Call Me By Your Name’, og med sine kommende film skal han bevise, at han ikke er et one hit wonder – og heldigvis tyder meget, inklusive en birolle i ‘Lady Bird’, på, at han har potentialet til at blive en af de helt store.

I hans nye film ‘Beautiful Boy’ spiller han Nic, der som teenager ryger ind i et amfetaminmisbrug, mens hans far David (Carell) prøver at komme ham til undsætning, selvom skylden og afmagten plager ham. Filmen er baseret på en autentisk historie formidlet i to bøger om hændelserne skrevet af netop far og søn, David og Nic Sheff.

‘Beautiful Boy’ er blevet nævnt som kandidat i den kommende prissæson, og den første fulde trailer antyder da også en særdeles rørende fortælling. Man kan blive nervøs for, om den slår for hårdt på følelsestangenterne, men man finder forsikring i, at manden bag er belgiske Felix van Groeningen. Han viste med den mesterlige ‘The Broken Circle Breakdown’, at han formår at finde balancen i et knugende familiedrama med store følelser. ‘Beautiful Boy’ er hans engelsksprogede debut.

Filmens premieredato er endnu uvis.

Læs også: Timothée Chalamet er det største talent, Hollywood længe har set

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af