Timothée Chalamet får hovedrolle i stjernebesat Netflix-film – med blandt andre Robert Pattinson og Lily-Rose Depp

Timothée Chalamet får hovedrolle i stjernebesat Netflix-film – med blandt andre Robert Pattinson og Lily-Rose Depp
Timothée Chamalet i 'Call Me By Your Name'.

Instruktør David Michôd, der slog igennem med det fremragende krimi-familiedrama ’Animal Kingdom’ i 2010, skuffede sidste år med den lunkne Netflix-film ’War Machine’. Nu får australieren mulighed for revanche, når optagelserne til ’The King’, som ligeledes distribueres af Netflix, i dag går i gang.

Rollelisten ser i hvert fald yderst spændende ud. Timothée Chalamet skal agere hovedperson over for Joel Edgerton, og de får selskab af Robert Pattinson, som også spillede med i instruktørens ‘The Rover’, Ben Mendelsohn, Sean Harris og Lily-Rose Depp (datter af Johnny Depp).

Filmen er baseret på Shakespeare-stykkerne ’Henry The IV’ og ’Henry V’ og omhandler en ung engelsk prins (Chalamet), der må overtage tronen under de turbulente tider i 1400-tallet, hvor England og Frankrig var i militær konflikt. Prinsen vejledes løbende af sin ven Falstaff (Edgerton). Derudover spiller Pattinson en fransk prins, Mendelsohn Kong Henry IV og Depp prinsesse Catherine.

’The King’, hvis manuskript er udarbejdet af Michôd og Edgerton, kommer på Netflix engang i 2019.

Læs også: Se Timothée Chalamet som amfetain-misbruger i første teaser til ’Beautiful Boy’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af