Se Timothée Chalamet som amfetamin-misbruger i første teaser til ’Beautiful Boy’

22-årige Timothée Chalamet slog sidste års store gennembrud fast med en nominering til dette års Oscar-uddeling for sin hovedrolle i ’Call Me By Your Name’ – som kategoriens yngste siden 1939. Med den kommende biopic ’Beautiful Boy’, der netop har fået sin første teaser-trailer, ser han ud til at gå efter Oscar-nominering nummer to.

Chalamet spiller den unge Nic, der slås med et amfetaminmisbrug, mens Steve Carell agerer hans bekymrede far, David.

Filmen er baseret på de selvbiografiske bøger ’Beautiful Boy’ og ’Tweak’, skrevet af virkelighedens David og Nic Sheff, og manuskriptet er udarbejdet af ’Lion’-forfatteren Luke Davies. Belgiske Felix van Groeningen instruerer.

’Beautiful Boy’ distribueres af Amazon og får amerikansk premiere i det Oscar-venlige efterår, 12. oktober, mens vi herhjemme må vente til 20. december.

Læs også: Timothée Chalamet er weed-sælgende nørd i A24-komedien ‘Hot Summer Nights’ – se første trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af