Timothée Chalamet er weed-sælgende nørd i A24-komedien ’Hot Summer Nights’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gennem det seneste års tid er den talentfulde skuespiller Timothée Chalamets karriere eksploderet, da han blandt andet blev Golden Globe- og Oscar-nomineret for sin formidable præstation i det sensuelle homodrama ’Call Me By Your Name’. Samme år brillerede han i en mere komisk rolle som den selvoptagede love interest i ’Lady Bird’, der får dansk premiere denne måned.

Det hypede indie-produktionsselskabet A24, som også stod bag ’Lady Bird’, producerer den 22-årige skuespillers næste film, hvor han er tilbage i hovedrollen og blandt andet spiller over for Maika Monroe fra ’It Follows’.

’Hot Summer Nights’ er Elijah Bynums instruktørdebut og handler om den nørdede, usikre dreng Daniel, der i løbet af en sommer i Cape Rod tanker selvtillid, da han begynder at sælge stoffer med den lokale bølle Hunter (Alex Roe). Samtidig spirer kærligheden mellem ham og Hunters søster McKayla (Maika Monroe). Hurtigt finder Daniel ud af, at han måske ikke har helt styr på situationen.

’Hot Summer Nights’ fik premiere på South by SouthWest i sidste måned og kommer i de amerikanske biografer 27. juli. Det vides endnu ikke, om filmen kommer til Danmark.

Læs også: Timothée Chalamet er det største talent, Holywood har set længe

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af