Zach Galifianakis og Cardi B synes, Jerry Seinfeld er irrelevant og usjov i ’Between Two Ferns’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jerry Seinfeld har lagt vejen forbi Zach Galifianakis tørre talkshow ’Between Two Ferns’, og det er næppe en overdrivelse at sige, at Galifianakis mildest talt ikke er begejstret for sin gæst. Stemningen er anspændt og akavet – ganske udmærket opsummeret af Seinfelds lille, flabede introduktionsskilt: ’Jerry Signfeld – Funny 1993-1997’.

»Hvad bliver det næste i doven bil-baseret ikke-komik?«, spørger Galifianakis sit stakkels talkshow-offer med reference til Seinfelds ’Comedians in Cars Getting Coffee’. Seinfeld prøver ihærdigt at stikke sin vært igen, mens Wayne Knight (der spillede Newman i ’Seinfeld’ aka. »et rigtigt springbræt for hvide«) kigger forbi til endnu et akavet øjeblik.

Galifianakis bliver først helt tilfreds, da Cardi B (introduceret med betegnelsen: ’International superstar’) overtager Seinfelds varme stol. Heller ikke hun er synderligt imponeret af Seinfelds selskab – igen for at sige det mildt.

Se det vanvittige lille interview (eller hvad man nu kan kalde det) i toppen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af