Netflix-serien ‘Maniac’ med Jonah Hill og Emma Stone ser formidabel ud – se teaseren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At tv-serierne kan tiltrække de allerstørste filmstjerner, er ikke en nyhed, men tendensen bliver bekræftet af Netflix’ kommende miniserie ‘Maniac’, hvor Emma Stone og Jonah Hill debuterer på den lille skærm, 11 år efter de begge brød igennem i komedien ‘Superbad’.

Serien er instrueret af Cary Fukunaga, amerikaneren, der blev et stort navn som instruktør på hele første sæson ‘True Detective’ og har høstet store roser for film som ‘Sin Nombre’, ‘Jane Eyre’ og ‘Beasts of No Nation’. Første teaser er ude, og det er en smuk, melankolsk og stilistisk eksperimenterende sag, der i allerhøjeste grad lover godt for serien, som er baseret på en norsk serie af samme navn, der også kan ses Netflix.

Stone og Hill spiller Annie og Owen, der begge melder sig til et farmaceutisk eksperiment i sin sidste fase sammen med 10 andre fremmede. Dr. James K. Mantleray, spillet af Justin Theroux, har nemlig opfundet piller mod psykiske problemer af enhver afskygning, og Annie håber at få bugt med sin grundlæggende apati og sit fejlslagne forhold med sin mor og søster, mens Owen muligvis lider af skizofreni. De indgår i et tre-dages prøveforløb, hvor pillerne skal fjerne alle deres problemer, men der er næppe nogen tvivl om, at det ikke går helt som planlagt.

Tør man håbe på et vellykket miks i forlængelse af ‘Eternal Sunshine of a Spotless Mind’ og ‘Black Mirror’? Vi får svar inden længe – ‘Maniac’ får premiere på Netflix 21. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af