Se den første trailer til Neil Armstrong-filmen ‘First Man’ med Ryan Gosling

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er skruet helt op for ‘Armageddon’-atmosfæren i den første trailer til Damien Chazelles ‘First Man’, der fortæller historien om astronaut Neil Armstrongs historiske månefærd i 1969.

Ryan Gosling spiller Armstrong med anspændt kæbeparti og heroisk viljestyrke, mens ‘The Crown’s Claire Foy er hans bekymrede hustru, der bliver stadigt mere skeptisk overfor, hvorvidt missionen vil bringe hendes mand tilbage.

‘First Man’ er Chazelle og Goslings andet samarbejde efter ‘La La Land’ og ‘Whiplash’-instruktørens første uden et musikalsk kompas i centrum for dramaet. Oscar-forventningerne er på forhånd forudsigeligt høje, men hvis trailerens noget selvhøjtidelige tone er symptomatisk for filmens helhed, kunne det tyde på, at 33-årige Chazelle smører vel tykt på i sin nostalgiske hyldest af fædrelandets spektakulære landevinding.

‘First Man’ får premiere den 11. oktober.

Læs også: Robert De Niro i spil til rolle i Joaquin Phoenix’ Joker-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af