Maggie Gyllenhaal går til ekstremer med elev i første trailer til Netflix-dramaet ’The Kindergarten Teacher’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da ’The Kindergarten Teacher’ i januar fik premiere på Sundance-festivalen, fik den både positiv medfart og en pris til instruktør Sara Colangelo for bedste instruktion af en amerikansk fiktionsfilm. Samtidig blev den også en del af den spændende bølge på festivalen af stærke portrætter af kvinder i forskellige afskygninger. Nu har filmen fået sin første officielle trailer.

I ’The Kindergarten Teacher’ spiller Maggie Gyllenhaal rollen som en børnehaveklasselærer, der er kørt sur i sit job, i hvilket hun skrubber flere toiletter, end hun inspirerer elever. Lige indtil den dag, det går op for hende, hun har et lille geni på skolebænken – og hans talent går hun så til ekstremer for at fremme.

Foruden Maggie Gyllenhaal i hovedrollen har ’The Kindergarten Teacher’ også blandt andre Gael Garcia Bernal, Parker Sevak, Anna Baryshnikov, Rosa Salazar og Michael Chernus på rollelisten.

’The Kindergarten Teacher’ lander via Netflix den 12. oktober. Se den fulde første trailer i toppen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af